Want your
own Fotopage?







 
samjap's FotoPage
Lilypie 1st Birthday Ticker
By: samjap samjap

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 19-Mar-2009 01:08 Email | Share | | Bookmark
HAPPY BIRTHDAY PAPA !

 
 
 
View all 4 photos...
Dear Papa,
Happy 29th birthday ! Hope you have a wonderful day at the office today...Shhhh..this is a secret, but Ive already ordered a nice birthday cake with your favourite car on top of the cake for you from Auntie Nadiah ! The cake has arrived and it is soooo beautiful ! Mom told me to order cake since she's bored of the cake she can make...Balik2 choc cake...and papa tak makan banyak...Aleh2 mama yang habiskan semuanya...Alamak gemuklah mama ! This time the cake by Auntie Nad is sooo pretty !! Cant wait to see your expression when u see it !

Thank you for being a COOL dad since my 3 months and 5 days existence...I love you PAPA..

Moga papa (and mama) diberkati Allah, dimurahkan rezeki and happy happy selalu !

Love,
Safiya


Saturday, 14-Mar-2009 11:35 Email | Share | | Bookmark
Happy 3 months old baby!

 
 
 


Monday, 2-Feb-2009 01:24 Email | Share | | Bookmark
SUNYI....

Jam 5 pagi waktu Jepun hari ini, Tok Mommy n Tok Daddy dah berangkat balik ke Malaysia...Seminggu spent masa ngan safiya, Safiya nampak seronok sangat....Tersenyum2 di agah2...

Seronok sungguh ibu bapa mertua di rumah.Penuh gelak ketawa, makan sedap2. Air tangan ibu...
Ada juga belajar masak dari ibu mertua....Ibubapa Safiya makan sampai menjilat jari !!!!!

Terima kasih Mama Ayah kerana sudi datang melawat Safiya....

Pagi tadi, jam 5 pagi, rumah jadi begitu sunyi....
Tak sabar rasanya nak balik Malaysia....
Rindu suara bingit,riuh rendah keluarga dan saudara mara..

Kesian pulak kat Safiya...Tak bosankah dia di rumah dengan ibubapanya sahaja?
Kalau di Msia, mesti ramai makcik2/aunties2 nak main2 dengan dia...

Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....nak balik Malaysia !!!!!!!!!!!!


Friday, 23-Jan-2009 09:23 Email | Share | | Bookmark
Special song....Perihal papa..

Went to Kak YS's 'house' in Geneva and she posted a song that Alya loves listening to.QUE SERA SERA....Oooooo...selama ni tau chorus nye je...the whole song sedaplah pulak...

http://jp.youtube.com/watch?v=xZbKHDPPrrc

Safiya has hers too...heh ye ke? ke makbapak dia yang rajin sogok...sang this when I was 3 months preg, other than the casual zikir..Lagu ni pun tau masa tgh tgk DVD apa tah title dia, tak ingat...

http://jp.youtube.com/watch?v=FmkEgMTijMw&feature=channel_page

Papa yang buat 1 week after Safiya was born, still tak pro lagi, tapi tak tido lah malam tu katanya....

14th Dec 2008
Papa dapat cuti (paternal leave) 1 day saje,on Monday.The rest of the days, masa 1st week,papa mintak balik awal, bertolak dari office at 530pm, only to reach the station nearest to the hospital at 7pm.Visiting hours habis pukul 730pm, so papa berlarilah to the hosp..Sampai2 je ada lagi 20mins to see Safiya...And empat2 hari tu Safiya tidur je.....frust betul papa....

Lepas2 tu papa dah tak dapat datang dah (i stayed in the hosp for 11 days...syiokk ooo...makan macam kat hotel..makan tidur je....hhehe)...

Anyway, papa kemaruk betul dengan anak dara seorang dia ni.....heheh...and has been a terrific dad so far...


Wednesday, 21-Jan-2009 03:25 Email | Share | | Bookmark
Buat yang merindui..

Beat it !
Saya berikrar...
Mom loves my double chin.
View all 7 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net